Нашият сайт използва бисквитки

Търсене на продукти

Два водоохлаждащи агрегата вода-вода, доставени в гр. Русе

Два водоохлаждащи агрегата вода-вода, доставени в гр. Русе

В края на 2017 г. КлиВенТо достави за ТСР Инженеринг ООД два водоохлаждащи агрегата вода-вода RGW IP 80.2 VB AB 0T5 с термопомпeн режим на работа, производство на Ferroli Италия. Тази серия агрегати отговаря на изискванията на световните пазари в сектора на малките и средни мощности.

амата водоохлаждащи агрегати RGW се предлага в два варианта: с термопомпа само за охлаждане (IR) или термопомпа за охлаждане и отопление (IP или IW), като е предназначена за вътрешен монтаж. При окомплектоване със защитни панели и боядисана рамка е възможен и външен монтаж.

Гамата се състои от 11 типоразмера с диапазон на охладителната мощност от 70 до 240 kW и отоплителна мощност от 78 до 270 kW.

Термопомпите могат да бъдат поръчани реверсивни по водна страна (IW) или по страна на хладилния агент (IP). Версията IP се характеризира с компактни размери и опростена хидравлична верига - спестява пространство, време и ресурси.

Всички термопомпи позволяват производство на студена вода с температури от 5оС до 20оС (в режим охлаждане) и топла вода с температури от 25оС до 55оС (в режим отопление).

Съоръженията RGW са оборудвани с 2 успоредно свързани компресора от типа SCROLL, снабдени с вградена топлинна защита (2 охлаждащи вериги), които могат да работят едновременно (100% от охладителната мощност) или отделно (50% от охлаждащата мощност), като по този начин се приспособяват към необходимите топлинни натоварвания на конкретната обслужвана инсталация.


Дата на добавяне: 2018-02-21

Препоръчани продукти

popup image

Пелетни камини

popup image

Пелетни камини