Нашият сайт използва бисквитки

Търсене на продукти

КлиВенТо извърши доставка на парен котел GVR 120 с горелка на отработено масло

КлиВенТо извърши доставка на парен котел GVR 120 с горелка на отработено масло

За началото на настоящия отоплителен сезон нашият партньор Родопи Терм Смолян пусна в експлоатация Парен котел GVR 120 5 bar, производство на Magnabosco Италия, с резервоар за вода, окомплектован с Горелка на отработено масло.

Magnabosco Италия представи новия модел парни котли - GVR от 2016 г., представляващи най-добрата концепция за качество, компактност и пестене на енергия.

Предимства:

  • котелът е напълно сглобен;
  • много бързо производство на пара и лесна работа;
  • намаляване на времето за поддръжка;
  • максимална топлинна мощност;
  • отлична икономия на гориво;
  • висок резервоар за пара;
  • всички модели могат да бъдат оборудвани с економайзер

Избоените предимства са резултат от свързването на новаторската конструкция на котела с високоефективното оползотворяване на топлината - акумулатор, който благодарение на подобрена система, възстановява остатъчната енергия, произтичаща от димните газове и я използва за сушене и прегряване на пара. Благодарение на прегрятата пара в акумулатора на GVR, котлите отговарят на всякакви внезапни и/или непрекъснати нужди от суха пара дори и на по-големи разстояния.

GVR тип "C", оборудван с резервоар за вода от неръждаема стомана, в сравнение с традиционния GVR, е вече по-компактен - на една обща платформа са разположени резервоара за вода, помпата и всички други фитинги.

Горелката има възможност за използване на алтернативен вид гориво.

С покачване цените на нефта все повече се увеличава използването на алтернативни горива за отопление: Рапицово олио, Палмово масло, Олио и масла от фритюрници, Животински мазнини, Минерални масла, Отработени масла. Растителните масла са възобновяеми източници, СО2 неутрални и не съдържат сяра, нито тежки метали. Енергийната стойност е много близка до тази на нафтата. Отработените масла са също добра алтернатива, тъй като представляват отпаден продукт. Селскостопанските предприятия могат да добиват горивото сами, без да го закупуват.


Дата на добавяне: 2018-01-11

Препоръчани продукти

popup image

Пелетни камини

popup image

Пелетни камини