Нашият сайт използва бисквитки

Търсене на продукти

Инфрачервено отопление, доставено от КлиВенТо, е инсталирано в завод за стъкло в гр. Търговище

Инфрачервено отопление, доставено от КлиВенТо, е инсталирано в завод за стъкло в гр. Търговище

КлиВенТо достави на ХИТ ИНЖЕНЕРИНГ инфрачервено отопление с обща мощност 1455 kW. Отоплението се състои от Газова термична група OHA 400-250 с двутръбен излъчвател тип "U" Ø300 и електронно управление и 15 бр. Газов излъчвател INFRA 9 PLUS. Общият тръбен път на модулите е 500 метра.

Газовите съоръжения за инфрачервено отопление са монтирани от нашия партньор ХИТ ИНЖЕНЕРИНГ във водещо предприятие за производство на стъкло и стъклени изделия в гр. Търговище.

OHA инфрачервени излъчватели са предназначени за отопление на средни и/или големи индустриални, търговски или спортни сгради. ОНА работи с дизелово гориво или газ.

Високата ефективност на ОНА инфрачервени излъчватели се дължи на уникалната горивна глава , създадена и патентована от SYSTEMA Италия.

Правилното разпределение на топлината се осигурява от алуминизираните рефлектори и уникалното покритие на инфрачервените излъчватели. По този начин се осигурява максимален КПД и минимални загуби на топлинна енергия.

OHA инфрачервени излъчватели позволяват зонално отопление в индустриалните помещения чрез концентрация на топлина в желаните зони. С подходящо позициониране на излъчвателите могат да се обособят части от едно помещение с различни работни температури.

С използването на Инфрачервеното отопление се избягва движението на въздух и прахови частици в индустриалните помещения.


Дата на добавяне: 2016-10-26

Препоръчани продукти

popup image

Пелетни камини

popup image

Пелетни камини