Нашият сайт използва бисквитки

Търсене на продукти

КлиВенТо поднови договорите си за ексклузивно представителство с италиански производители

КлиВенТо поднови договорите си за ексклузивно представителство с италиански производители

През настоящата 2017 г. нашите партньори продължиха договорите, оторизиращи КлиВенТо като официален търговски представител на италианските производители MBZ IRRADIA, ENERBLUE и FERROLI.

През 2016 г. MBZ Italfuoco беше придобита от Gruppo ARSOM Италия и се създаде новата компания MBZ IRRADIA. ARSOM се занимава с металообработка и произвежда чрез роботизирани лазерни технологии малки и големи серии на уникални детайли с различни размери. Продуктите намират пазар в Европа и особено в Германия. Дългогодишният производствен опит на ARSOM е гаранция за качеството на предлаганите пелетни камини и котли с марка MBZ IRRADIA.

Enerblue Италия , създадена като наследник на Bluebox , проектира и произвежда термопомпени системи, използващи технологично напреднали решения, които удовлетворяват комплексните изисквания за вътрешен комфорт на модерни жилищни, обществени и индустриални сгради. Предлаганите термопомпи гарантират най-високи показатели на енергийна ефективност, много ниски експлоатационни разходи и значително ограничени емисии на CO2. През 2016 г. Enerblue увеличи годишния си оборот с 28% като освен продажбите в Италия, Германия и Швеция, добави и пазарите на Полша, Словения, Хърватия и Турция. Предстои довършването на камерата за изпитания, която ще позволи на клиентите да проследяват от разстояние провежданите тестове на поръчаните съоръжения.

FERROLI Италия, един от най-големите производители на отоплителна и климатична техника в Европа, продължава да развива иновациите и качеството като ключови фактори за осигуряване на „интелигентен комфорт” за своите клиенти. През м. януари 2017 г., газовият кондензен котел Bluehelix Tech 25C /известен и като TWIST TECH 25С/ бе номиниран за "BEST OF THE TEST" сред 7 тествани продукта от Altroconsumo, потребителска организация, първата и най-разпространена в Италия, която в продължение на повече от 40 години представлява интересите и основните права на гражданите: здраве и безопасност, защита на икономически интереси, право на информиране.


Дата на добавяне: 2017-05-10

Препоръчани продукти

popup image

Пелетни камини

popup image

Пелетни камини