Нашият сайт използва бисквитки

Търсене на продукти

КлиВенТо участва в семинар на тема Съвременни системи за отопление и климатизация от италиански производители

КлиВенТо участва в семинар на тема Съвременни системи за отопление и климатизация от италиански производители

На 29 и 30.6.2012 г. в Интерхотел Велико Търново при особено голям интерес от страна на фирмите в бранша се състоя семинар, на който бяха представени новости в развитието на отоплението и климатизацията.

КлиВенТо представи продуктите на своите италиански партньори Gruppo Ferroli: Ferroli, Fer; а също и Argo Clima, F.B.R., MBZ.

КлиВенТо акцентира вниманието към новия модел газов кондензационен стенен котел TWIST TECH, който е сред последните разработки на Fer Gruppo Ferroli в жилищното отопление. Новият патентован топлообменник позволява включването в едно уникално тяло производството на битова гореща вода и отоплението. В резултат на това феноменът „кондензация” се засилва не само в централен режим на отопление, но и в режим производство на битова гореща вода.

Представени бяха ново поколение Термопомпи на Ferroli, идеално приложими в еднофамилни къщи и в малки сгради. През настоящата година Ferroli взе решение да увеличи инвестициите в разработката на нови модели, с които да разшири производствената си гама.

Термопомпите осигуряват отопление през зимата и охлаждане през лятото при ниски експлоатационни разходи.

Подобрена високоефективна версия на чугунен котел с пелетна горелка привлече вниманието на участниците с новата си конструкция, позволяваща изключително удобно и бързо преминаване от работа на пелети в режим на работа на дърва или въглища.


Дата на добавяне: 2012-07-05

Препоръчани продукти

popup image

Пелетни камини

popup image

Пелетни камини