Нашият сайт използва бисквитки

Търсене на продукти

От началото на 2014 г. КлиВенТо е официален представител на Systema S.P.A. Италия за България

От началото на 2014 г. КлиВенТо е официален представител на Systema S.P.A. Италия за България

В началото на 2014 година КлиВенТо сключи договор с италианския производител Systema S.P.A. за ексклузивно представителство, предоставящ правата за продажба и сервизно обслужване на отоплителна и климатична техника в България.

Systema Италия произвежда оборудване за гражданско битово, промишлено отопление и климатизация. Днес Systemа представлява отправна точка в доставката на отоплителна и климатична техника благодарение на лидерските си позиции в усвояването на технологии и приложения с висока степен на енергоспестяване.

КлиВенТо предлага на българския пазар пълната гама продукти на Systema, включваща известните газови конвектори King, системи за инфрачервено отопление, адиабатни охладители и абсорбционни чилъри. КлиВенТо предоставя на своите клиенти надеждни и качествени продукти и чрез дистрибуторската си мрежа в страната.

Sig. Mirko Colleoni – Търговски мениджър в Systema, заяви: „Високият професионализъм на екипа е първата причина, поради която избрахме КлиВенТо да предлага нашите продукти в България. За нас е важна подготовката на инженерите на КлиВенТо, която осигурява консултации в избора на най-подходящата система за отопление и климатизация при всеки конкретен случай. Убеден съм, че това ново партньорство е добро решение за клиентите ни в България.”


Дата на добавяне: 2014-05-21

Препоръчани продукти

popup image

Пелетни камини

popup image

Пелетни камини