Нашият сайт използва бисквитки

Търсене на продукти

Курс - семинар за монтаж и настройка на пелетна горелка

Курс - семинар за монтаж и настройка на пелетна горелка

КлиВенТо проведе на 15 септември 2010 есенен курс-семинар в Парк Хотел Москва. В програмата на семинара бяха включени две лекции и практически курс за монтаж, пуск и настройка на пелетна горелка.

Гостът от FERROLI Италия, инж. Алесандро Черети, Мениджър сервизно обслужване, запозна участниците с експлоатационните особености на пелетна горелка, производство на FERROLI и новите разработки в тази насока, включващи усъвършенстване на модела и разширяване на продуктовата гама с горелки с нови по-високи мощности.

Развитието на световни тенденции в отоплението и растящата необходимост от високоефективни съоръжения и системи, залегнаха в разширената продуктова гама на КлиВенТо за 2010 г. Съоръжения от ново поколение, каквито са Термопомпи система вода- вода и въздух-вода на FERROLI, Екологично отопление с включен газов кондензационен модул и интегрирани слънчеви колектори на ATAG, Екологични радиатори от полипропилен, Инфрачервени излъчватели за отопление на големи помещения на SYSTEMA, VRF системите за климатизация на ARGO, бяха представени във втората лекция от семинара.


Дата на добавяне: 2010-09-17

Препоръчани продукти

popup image

Пелетни камини

popup image

Пелетни камини