Нашият сайт използва бисквитки

Търсене на продукти

Традиционно годишно обучение в централите на Ferroli в San Bonifacio и Systema в Padova, Италия.

Традиционно годишно обучение в централите на Ferroli в San Bonifacio и Systema в Padova, Италия.

Инженерният екип на КлиВенТо проведе традиционното си годишно обучение в централите на Ferroli в San Bonifacio и Systema в Padova, Италия.

Gruppo Ferroli е един от най-големите и най-успешни производители на отоплителна техника в света. Посещението беше акцентирано върху секция Индустриално отопление и позволи запознаването от близо с новостите в производствения процес на парогенератори и индустриални котли с мощности вариращи от 150 kW до 36 MW. През дните на обучение нашите специалисти успяха да получат преки впечатления от модерните системи за проектиране и високото качество на влаганите материалите. В сградата за научно изследователска и развойна дейност на компанията инженерите разгледаха специално проектирания за тестване на готови изделия парен котел с ниско налягане.

В Systema, компания специализирана в доставка на оборудване за усвояване и развитие на технологии и приложения с висока степен на спестяване на енергия за граждански и промишлени цели, нашият екип се запозна с инсталации за лъчисто отопление, генератори за топъл въздух и абсорбционни чилъри, осигуряващи високо ниво на комфорт в цехове, промишлени, спортни, търговски и граждански обекти. По време на обучението бяха разгледани иновативни технологии за усвояването на газ, пара, дим и топла вода от централно отопление, слънчева и геотермална енергия чрез решения, даващи възможност, с една машина, да се осигури отопление през зимата, охлаждане през лятото и топла вода през цялата година.


Дата на добавяне: 2014-05-13

Препоръчани продукти

popup image

Пелетни камини

popup image

Пелетни камини