Нашият сайт използва бисквитки

Търсене на продукти

Отоплителна инсталация в нова база на МЛД Трейдинг

Отоплителна инсталация в нова база на МЛД Трейдинг

В началото на 2018 г. заработи изградената от КлиВенТо отоплителна инсталация за новопостроена база на МЛД Трейдинг в гр. София.

За осигуряване на необходимата топлинна мощност бяха доставени Стоманен котел на твърдо гориво XT 3G-250, 291 kW и Пелетна горелка TECHMAXX 300 kW. В административната сграда се монтираха алуминиеви радиатори модел Proteo и модел Rubino, а складовите площи бяха оборудвани с топловъздушни апарати модел HEATER.

Пелетите са възобновяем източник на енергия и едновременно с това позволяват автоматизиране на горивния процес, повишавайки неговата ефективност и намаляване разходите за гориво.

Горелките TECHMAXX работят с всички видове пелети – дървесни, индустриални и агро, както и костилки. Специална подвижна решетка осигурява самопочистване и непрекъснат горивен процес. Датчик за наличие на пелети в бункера сигнализира при намаляване на горивото. Пепелта от горивната камера се извежда в отделен контейнер. Производителят ECOLINEX Полша, предлага широк диапазон от мощности – от 25 до 4000 kW.

Безстепенната модулация позволява горелката TECHMAXX да работи с мощност според моментната необходимост от топлинна енергия. Безстепенното управление осигурява плавна работа и максимално спестяване на гориво - горелката работи с номиналната си мощност, само когато е необходимо.


Дата на добавяне: 2018-01-17

Препоръчани продукти

popup image

Пелетни камини

popup image

Пелетни камини