Нашият сайт използва бисквитки

Търсене на продукти

Семинар на тема “Ефективна експлоатация на водоохладители Ferroli в СОК Камчия”

Семинар на тема “Ефективна експлоатация на водоохладители Ferroli в СОК Камчия”

На 30 юни 2011 г. се проведе работна среща между представители на Санитарно – оздравителен комплекс Камчия, КлиВенТо и представители на италианския производител група Ferroli - г-н Едоардо Де Панц, Директор Климатизация и г-н Микеле Матиоло, Проектант Климатизация. Участниците бяха запознати със спецификата на монтираните водоохладители (7 броя с обща охладителна мощност 2845 kW), които са основна съставна част на изградената сградна климатизация на комплекса.

Съоръженията, представляващи най-ново поколение в продуктовата гама на Сектор Климатизация на Ferroli, позволяват висока степен на оптимизация на работния процес, осигурявайки необходимия комфорт в сградите от комплекса, където бе проведена срещата.

Основна тема беше енергийната ефективност и постигането на оптимални и икономични режими на работа. Разгледани бяха добрите практики за експлоатация на водоохладителите, притежаващи широк диапазон за настройка на параметри, в зависимост от конкретните климатични условия.

Във втората част на семинара бяха проведени практически занимания по поддръжка и диагностика на италианските съоръжения. Всички изразиха задоволство от дискусията по конкретни въпроси и подчертаха ползата от проведената среща.


Дата на добавяне: 2011-07-06

Препоръчани продукти

popup image

Пелетни камини

popup image

Пелетни камини