Търсене на продукти

Кондензационен газов котел BLUEHELIX MAXIMA

Производител

Brand

Ексклузивните линии BLUEHELIX MAXIMA радикално преработват предлаганата до момента естетическа концепция чрез използване на темпериран кристал и чрез революционното използване на извити форми.

 

Многоцветна LED среда, разположена в центъра, позволява да възприемате състоянието и режимите на работа на котела, също и на визуално цетово ниво.

 

Вграденият голям 7-инчов цветен изцяло сензорен дисплей в предната повърхност на черното закалено стъкло осигурява потребителят с пълно дистанционно взаимодействие с продукта, също благодарение на добавянето на дистанционното управление CONNECT, което се управлява от приложение за iOS и Android.

 

Проектиран да отговори на всички продуктови изисквания във всеки аспект: първичен високочестотен топлообменник, вторичен Топлообменник за БГВ с 20 пластини, циркулационна помпа с висок напор, ново електронно управление.

 

Всички тези елементи са проектирани, за да гарантират максимална дългосрочна ефективност и надеждност, и не само, подмяна на стари котли в особено замърсени системи: идеално за „безпроблемна“ подмяна.

 

Детайлният дизайн на BLUEHELIX MAXIMA направи възможно постигането на значителни стойности по отношение на тишината и акустичен комфорт, като по този начин прави почти трудно разграничаването на фоновия шум на дома от произведения от котела шум по време на нормална работа.

 

Транзисторите за включване/изключване на котела също са оптимизирани според акустичния комфорт, така че потребителят вече нe трябва да се притеснява и да разбира дали котела е включен или изключен по неговия шум, както при котлите от старо поколение.

 

BLUEHELIX MAXIMA е не само естетичен и привлекателен, но също така достига стойности на енергийна ефективност при отопление на помещения сред най-високите: ηs 94%, а със стайния термостат Wi-Fi CONNECT достига енергиен клас на системата A+ (скала от G до A+++ ).

Няма документи за показване!

Последни новини

popup image

Мобилен охладител чрез изпарение на студена вода POLIFEMO SLIM, 738m3/h