Търсене на продукти

Електрически инфрачервени излъчватели SCR-ELE

Производител

Brand
ЕЛЕКТРИЕСКИ ИЗЛЪЧВАТЕЛИ SCR-ELE

Излъчвателите SCR-ELE представляват лъчиста отоплителна система, която е гъвкава в своето приложение и използване. В зависимост от модела, използват или специални лампи със средна дължина на вълната (осигуряват повече дифузна топлина към нагряваната зона) или лампи с къси вълни (за по-концентрирана топлина и по-бързо нагряване).

SCR-ELE са предназначени за отопление на всякакви среди, работата им е напълно автономна и не изискват специални зидарски монтажни работи, позволявайки им да задоволят най-разнообразните нужди на отопляемите среди. Могат да се монтират дори на труднодостъпни места, като ниши, както и при големи площи. Лекотата на SCR-ELE е едно от предимствата им, като теглото им достига максимум 7,5 кг.

Техният лесен монтаж и гъвкавост позволяват зоново отопление чрез концентриране на топлина само в определени избрани зони, само където е необходимо, само толкова колкото е необходимо и само когато е необходимо. По този начин се елиминират изцяло ненужните разходи при отопление на големи площи.

Гамата на SCR-ELE се състои от различни модели с мощности, вариращи от 1500 до 6000 W. Те могат да бъдат монтирани на наклонени стени, тавани или в комбинация с подвижен телескопичен прът (опция), който позволява излъчвателят да бъде позициониран, където е е необходимо и се включва с обикновен превключвател, за да имате необходимата топлина и комфорт само в рамките на 60 секунди след включването.

Няма документи за показване!

Няма документи за показване!

Няма документи за показване!

Последни новини

popup image

От януари 2021 година КлиВенТо и Италкалор работят съвместно, като оперативната и търговска дейност по предлагането на гамата от продукти на Италкалор се извършва от екипа на КлиВенТо.