Търсене на продукти

Електрически инфрачервени излъчватели SCR-ELE

Производител

Brand
ЕЛЕКТРИЕСКИ ИЗЛЪЧВАТЕЛИ SCR-ELE

Излъчвателите SCR-ELE представляват лъчиста отоплителна система, която е гъвкава в своето приложение и използване. В зависимост от модела, използват или специални лампи със средна дължина на вълната (осигуряват повече дифузна топлина към нагряваната зона) или лампи с къси вълни (за по-концентрирана топлина и по-бързо нагряване).

SCR-ELE са предназначени за отопление на всякакви среди, работата им е напълно автономна и не изискват специални зидарски монтажни работи, позволявайки им да задоволят най-разнообразните нужди на отопляемите среди. Могат да се монтират дори на труднодостъпни места, като ниши, както и при големи площи. Лекотата на SCR-ELE е едно от предимствата им, като теглото им достига максимум 7,5 кг.

Техният лесен монтаж и гъвкавост позволяват зоново отопление чрез концентриране на топлина само в определени избрани зони, само където е необходимо, само толкова колкото е необходимо и само когато е необходимо. По този начин се елиминират изцяло ненужните разходи при отопление на големи площи.

Гамата на SCR-ELE се състои от различни модели с мощности, вариращи от 1500 до 6000 W. Те могат да бъдат монтирани на наклонени стени, тавани или в комбинация с подвижен телескопичен прът (опция), който позволява излъчвателят да бъде позициониран, където е е необходимо и се включва с обикновен превключвател, за да имате необходимата топлина и комфорт само в рамките на 60 секунди след включването.

Няма документи за показване!

Няма документи за показване!

Няма документи за показване!

Последни новини

popup image

Мобилен охладител чрез изпарение на студена вода POLIFEMO SLIM, 738m3/h