Търсене на продукти

Водоохладители въздух-вода от HITEMA Италия

Производител

Brand

HITEMA INTERNATIONAL е специализиран производител на устойчиви решения за охлаждане на процеси и приложения за индустриален комфорт.

HITEMA INTERNATIONAL, за разлика от много от техни конкуренти, е пълна индустриална реалност, благодарение на производствения си роботизиран център за обработка на ламарина, медни тръби, въглеродна стомана или неръждаема стомана, както и изграждането на топлообменници от коаксиален тип, наречени "самопочистващи".

Това е цялостна система, съставена от хора и машини с много различни умения и знания, но винаги взаимосвързани, способна бързо да промени производството и да увеличи персонализирането на елементите, използвани в машините на HITEMA INTERNATIONAL.

Постигнатото високо качество позволява на HITEMA INTERNATIONAL да изнася своите продукти по целия свят, по-специално в САЩ, Канада, Русия, Близкия изток и други страни.

Широката гама от приложения, които HITEMA INTERNATIONAL разработва, задоволяват сектори като хранително-вкусова промишленост, медицинска и фармацевтична промишленост, металообработващи машини, обработка на пластмаса, винарни, автомобилна индустрия и климатизация.

HITEMA INTERNATIONAL разшири своето портфолио Chiller с новата серия, не само с помощта на екологични хладилни агенти като HFO R1234ze, HFC с нисък GWP като R513A, R32, R454B, R449A и естествения хладилен агент ПРОПАН (R290), но също така разработва новата серия TURBOCOR.

Няма документи за показване!

Няма документи за показване!

Няма документи за показване!

Последни новини

popup image

Мобилен охладител чрез изпарение на студена вода POLIFEMO SLIM, 738m3/h