Търсене на продукти

Mostra Convegno Expocomfort Милано 2012

Mostra Convegno Expocomfort Милано 2012

От 27 до 30 март 2012 г. в Милано, индустриалната столица на Италия, се проведе 38-то издание на Mostra Convegno Expocomfort (MCE). В четирите основни клона на МСЕ отопление, охлаждане, вода и енергия бяха представени най-напредналите технологии за комфорт, ефективност и спестяване на енергия.

Mostra Convegno Expocomfort представи една нова култура на комфорт, даваща приоритет на устойчивостта на околната среда. На специална изложбена площ беше показан сектор фотоволтаици в близост до отоплителни и възобновяеми енергийни източници, съчетали най-доброто от слънчевата и геотермалната енергия, биомасата и комбинираното производство на енергия.

Високоефективните продукти и системи, гарантиращи икономия на енергия и ограничаващи вредните емисии бяха в центъра на световното производство на МСЕ.

По време на изложението Ръководството на КлиВенТо проведе редица разговори със своите бизнес-партньори от Ferroli, FBR bruciatori, Systema, CTP, Step, Haizer. Задоволство от успешното сътрудничество между Ferroli и КлиВенТо изрази лично Presidente sig.Dante Ferroli.


Дата на добавяне: 2012-04-09

Препоръчани продукти

popup image

Мобилен охладител чрез изпарение на студена вода POLIFEMO SLIM, 738m3/h

popup image

Мобилен охладител чрез изпарение на студена вода POLIFEMO SLIM, 738m3/h