Търсене на продукти

Нова доставка на инфрачервена лъчиста система за отопление OHA

Нова доставка на инфрачервена лъчиста система за отопление  OHA

Изпълнената доставка на инфрачервена лъчиста система OHA 100-100 с мощност 100 kW с тръбен излъчвател с две тръби модел U ф300 mm – 3м и тръбен излъчвател с една тръба модел М ф300 mm – 56 м, поръчка на нашите партньори ХРИМИ ЕООД е предназначена за отопление на индустриални помещения на Roca Group - световен лидер в производството на санитарно оборудване.

OHA е технологично иновативно устройство, работещо с горивен газ за отопление на големи пространства. Системата е разработена и патентована при съвместна дейност с Политехническия университет в Милано.

OHA работи с двустепенно управление на топлинната мощност и инверторно управление на вентилатора на димните газове, което води до оптимизиране ефективността на инсталацията.

Необходимата мощност на горелката OHA се управлява посредством микропроцесор за постигане на реалните температурни изисквания. Инверторният вентилатор, включен в OHA, осигурява подобряване на производителността и ефективността на системата. Също така намалява шума на горивната група и осигурява допълнителна безопасност при управление на електрическата консумация на двигателя.

Горивната група OHA, изградена изцяло от неръждаема стомана, е тясна и дълга, като по този начин предотвратява контакта на пламъка с пламъчните тръби, което гарантира изключителна трайност на самите тръби.

Капацитетът на OHA е от 50 до 300 kW с КПД над 88%.

Дата на добавяне: 2018-09-25

Препоръчани продукти

popup image

Мобилен охладител чрез изпарение на студена вода CS6

popup image

Мобилен охладител чрез изпарение на студена вода CS6