Търсене на продукти

Станете Дистрибутор на КлиВенТо

Станете Дистрибутор на КлиВенТо

Станете наш партньор и нека заедно да правим все по-добър и успешен своя бизнес. Ние работим в сектор Топлотехника повече от 20 години, познаваме спецификата на Вашата дейност и сме способни да Ви дадем отлични условия за партньорство с нас.

Ние предлагаме на фирми и физически лица дистрибуция и изграждане на дистрибуторска мрежа на територията на България за продукти от Европейски производители, приложими в отоплителни и климатични системи за битовия, обществен и промишлен сектор.

Дистрибутирането на продуктите не изисква първоначална инвестиция, а наличие на опит в отоплителната или климатична техника. Ако разполагате с шоурум, рекламни пана и билбордове, готова клиентска мрежа и др., значително бихте увеличили шансовете си за реални продажби.

За предпочитане е дистрибуторите да извършват дейността си в определен регион от Страната, без да се дублират с действащи дистрибутори на КлиВенТо, освен при предоставяне на съгласие от тяхна страна.

Ние от КлиВенТо вярваме, че можем да постигнем по-добри резултати благодарение на ефективно сътрудничество с правилните партьори. Ето защо постоянно подобряваме бизнес-отношенията си с нашите доставчици и диструбитори и продължаваме да градим заедно бизнеси за интелигентно бъдеще.

За повече информация можете да ни потърсите на телефоните на КлиВенТо или да ни пишете на sales@klivento.net.

Дата на добавяне: 2019-01-23

Препоръчани продукти

popup image

Мобилен охладител чрез изпарение на студена вода CS6

popup image

Мобилен охладител чрез изпарение на студена вода CS6